helpt u direct te besparen op telecommunicatie

HOE WERKT HET

Goedkoop bellen in 2 simpele stappen:

1. Toets het juiste 0900 toegangsnummer.
Het juiste 0900 nummer verschilt per bestemming wat u wilt bellen. Het juiste 0900 toegangsnummer vindt u altijd in de tarievenwijzer. Toets hier het nummer in wat u wilt bellen en het tarief en juiste 0900 nummer en het tarief verschijnt.

2. Toets het gewenste telefoonnummer.
Na de welkomstboodschap, toets 00-landnummer-telefoonnummer zonder (0) voor het netnummer en sluit af met het ´#´ teken.
(bijvoorbeeld een gesprek naar Engeland: 00-44-123456789#).

Het tarievenoverzicht kunt u hier vinden:

TIP: sluit ieder telefoonnummer af met een hekje (#). Zo weet het systeem dat u alle cijfers heeft ingetoetst en begint het direct met het opzetten van het telefoongesprek. Zonder hekje (#) wacht het systeem even en dat is verloren tijd. Dus met het toetsen van een hekje verliest u geen geld maar bespaart u optimaal met 0900 bellen.

TIP: eerst een 0900nummer toetsen en dan het telefoonnummer kan soms lastig zijn. U kunt 0900 nummers in uw contacten koppelen aan het te bellen telefoonnummer. Hoe werkt het? Lees HIER hoe u 0900 nummers en telefoonnummers kunt koppelen waardoor u vanuit de telefoon contacten niet meer hoeft te toetsen.

De voordelen voor u:

  1. Direct bellen en besparen met behoud van uw abonnement en nummer, er verandert dus verder niets!
  2. U belt alleen een 0900 nummer en het telefoonnummer dat u wilt bellen.
  3. U belt goedkoper tot wel 90%, afhankelijk van de bestemming, de provider en uw abonnement omdat tarieven naar het buitenland kunnen verschillen per abonnementsvorm en bundel.
  4. Geen aanmelding, BKR, abonnementen, contracten of andere verplichtingen.